Xarxes Socials

Imatge Aleatòria

2006-2007---Graduacio.jpg

Altres Enllaços

epergam
logo sol horitzontal

El dijous 20 d’abril de 2017 el nostre centre va participar en la Trobada d'Intercanvi Territorial d'Escoles Verdes a l'Escola Municipal de Música Pau Casals de El Vendrell.

En aquesta trobada els delegats verds de diferents centres de la comarca van intercanviar projectes i experiències que realitzen als seus centres sobre sostenibilitat així com qüestions mediambientals, reciclatge i estalvi energètic.
Després de la recepció dels participants, lliurament d’acreditació i documentació vam rebre la benvinguda per part de les autoritats institucionals.

 A continuació tant alumnes com professors ens van dividir en grups per treballar les estratègies de participació de l’alumnat als nostres centres: com es trien els delegats verds, el paper que juguen en la presa de decisions, la manera en què vehiculen les seves propostes i quins són els espais i projectes de participació. El principal objectiu va estar trobar solucions per millorar la participació i motivació de l’alumnat als centres.

A la tarda van anar a visitar l’espai natural de Les Madrigueres, un ecosistema costaner que es troba en procés de regeneració on van realitzar una acció conjunta. Després de dibuixar per grups un bosc i interpretar els elements humans que integren aquest paisatge humanitzat, els alumnes es van acostar a la platja per observar l’estructura del cordó dunar en procés de restauració on van participar en la plantació de plantes de les dunes com ara el panical marí, el borró i el melgó marí.

Al final de l’activitat tant els alumnes com els professors van coincidir que la jornada d’intercanvi va ser molt profitosa, enriquidora i divertida.

 

10-Conclusio-i-cloenda
9-Plantacio-a-les-dunes
8-Plantacio-a-les-dunes
7-Plantacio-a-les-dunes
6-Plantacio-a-les-dunes
5-Explicacio-ecositema-dunar
4-Elaboracio-de-dibuixos
3-Espai-Natural-Les-Madrigueres
2-Benvinguda-dautoritats-institucionals
1-Recepcio-a-lEscola-de-Msica

Sub galleries

Curs 2016-17Back to Curs 2016-17

Institut Baix Penedès - Av. Salvador Palau Rabassó, 1 - El Vendrell - CP: 43700 - Telf: 977667082 - Fax: 977667898 - Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - Codi de centre: 43004797