Xarxes Socials

Imatge Aleatòria

1999-2000---Viatge-f-de-curs-Amsterdam.jpg

Altres Enllaços

epergam
logo sol horitzontal

El passat 9 de maig, es va celebrar a l'Auditori de l'escola de música Pau Casals del Vendrell, l'acte d'exposició i entrega de premis dels sis projectes finalistes dels instituts i escoles del Vendrell, dos del Sagrat Cor, dos del Baix Penedès, un del Mediterrania i un del Andreu Nin.

 Totes sis exposicions van estar molt ben realitzades i tots els projectes molt interessants. El projecte "El passat segueix present" de l'Institut Baix Penedès va aconseguir els premis al millor projecte, i també al projecte més innovador i va estar elaborat pels alumnes: Marc Busquets, Laia Sánchez, Marta Badran i Mireia Vidal. Cal felicitar a tots els alumnes que van participar en les exposicions, en especial al grup guanyador i també a l'altre grup del Baix Penedès format per Núria Cullaré, Franco de Marco, Laura López i Irene Santiago pel seu projecte "Diverthree". Moltes felicitats a tots!

Institut Baix Penedès - Av. Salvador Palau Rabassó, 1 - El Vendrell - CP: 43700 - Telf: 977667082 - Fax: 977667898 - Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - Codi de centre: 43004797