Xarxes Socials

Imatge Aleatòria

1972-1973---Viatge-a-Mallorca.jpg

Altres Enllaços

epergam
logo sol horitzontal

El Centre Vinícola del Penedès ha fet entrega dels diplomes als alumnes guanyadors del primer concurs escolar solidari «Dissenya la teva etiqueta». Es tractava de crear i seleccionar quatre etiquetes per al nou vi de la cooperativa i hi han participat totes les escoles del Vendrell i els alumnes de l'institut Baix Penedés que cursen el batxillerat artístic.

Els guanyadors han estat Naïs Candalija, Dafne Sánchez, Laia Moreno i Natália Damián.

L'acte realitzat a l'Agro-Tast del Vendrell ha comptat amb la presència del president executiu de Cevipe, Xavier Farré, que ha destacat la importància de transmetre els valors cooperatius i de la viticultura a les noves generacions. De la seva banda, el regidor d’Ensenyament del Vendrell, Kenneth Martínez, ha ressaltat l'alt interès mostrat per les escoles de la vila per participar en aquesta iniciativa.

Els beneficis que surtin d'aquesta iniciativa aniran destinats al projecte «Fem Pinya», d'ajuts a les beques de menjador escolar. A partir d'avui ja es pot comprar el lot solidari a les agrobotigues Agro-Tast del Vendrell i també de l'Arboç. Hi han dues modalitats, 3 ampolles de vi a 15 euros el lot, o bé 2 ampolles de vi i 1 de cava a un cost de 20 euros el lot.

Institut Baix Penedès - Av. Salvador Palau Rabassó, 1 - El Vendrell - CP: 43700 - Telf: 977667082 - Fax: 977667898 - Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - Codi de centre: 43004797