Xarxes Socials

Imatge Aleatòria

1999-2000---Marxa-Solidaritat.jpg

Altres Enllaços

epergam
logo sol horitzontal

L'Auditori de l'Escola de Música Pau Casals del Vendrell ha acollit aquest divendres l’acte de presentació dels projectes finalistes de la novena edició del concurs «Joves amb idees»,

un projecte de l’Ajuntament del Vendrell que, a través de l’Eina Espai Empresarial, té l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor entre els joves i motivar-los per tal que generin idees empresarials i valorin l’autoocupació com a possible sortida professional.

Per al desenvolupament del programa es compta amb la col·laboració dels centres d’educació secundària del municipi que ofereixen estudis de batxillerat i cicles formatius. Concretament, en aquesta novena edició del concurs, hi participen el Col·legi Sagrat Cor, l’institut Andreu Nin, l’institut Baix Penedès i l’institut Mediterrània. L’activitat consta d’una primera fase integrada pels seminaris i tallers de generació d’idees i creació d’empreses, que pretenen aproximar el món de l’empresa i la figura de l’empresari als estudiants, estimular la seva creativitat i treballar conceptes com ara la viabilitat comercial i econòmica.

A partir d’aquí, els joves s’han organitzat en grups per desenvolupar una idea de negoci. Enguany, les idees de negoci s’han centrat en el Mercat Municipal, un dels pilars fonamentals del centre comercial del Vendrell. L’objectiu ha estat apropar aquest espai als joves, ja que s’ha constatat que la majoria dels seus clients són majors de 45 anys i, a més, s’ha copsat un desconeixement d’aquest lloc per part de la població més jove.

L’acte de presentació dels projectes finalistes davant del Jurat del concurs, que enguany ha estat obert a tot el públic, s’ha fet a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals. D'aquesta manera, s'ha donat el premi Ajuntament del Vendrell al millor projecte a «Mercasa», presentat per Jaume Mas, Manel Cuerva, Andrea Molina i Venanci Vidal, del Col·legi Sagrat Cor. El premi CaixaBank al projecte més viable ha anta per a «Party Pack», presentat per Victoria Villarino, Sara Rodríguez, Houda Sbai, Tatiana Simón i Chaima Ouhatta, de l’institut Mediterrània.

El premi CIT – Mercat Municipal al projecte més innovador ha estat per «Guia'm», presentat per Celine Sánchez, Carlos Gistau, Marc Muñoz i Natàlia Besalduch, del Col·legi Sagrat Cor. Per últim, el premi Xarxa Emprenedora al projecte més cooperatiu l'ha rebut «Jovend», presentat per Guillem García, Selma Jané, Laia Lázaro, Selena Noriega i Ariadna Núñez, de l’institut Baix Penedès.

Institut Baix Penedès - Av. Salvador Palau Rabassó, 1 - El Vendrell - CP: 43700 - Telf: 977667082 - Fax: 977667898 - Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - Codi de centre: 43004797