Xarxes Socials

Imatge Aleatòria

2010-2011---Intercanvi.jpg

Altres Enllaços

epergam
logo sol horitzontal

Al nostre planeta, les substàncies i materials de les piles poden afectar la qualitat de l’aigua, l’aire i la terra en la que viuen els nostres peixos, aus, plantes i… a nosaltres mateixos! Amb el reciclatge, a més de protegir el medi ambient, estalviem valuosos recursos reutilitzant moltes d’aquestes substàncies i materials.

 

recollida piles

Els científics del Planeta Reciclatge han desenvolupat una supertecnologia hipermegaavançada per aprofitar-ne tots els materials.

Per això hem contactat amb tots els agents Apilo (com tu), els hem mobilitzat i hem creat un pla per recollir les piles esgotades de l’institut. Amb la teva ajuda, podrem localitzar, recollir i enviar totes les piles al Planeta Reciclatge.

Estem envoltats d’aparells de tot tipus que utilitzen piles com a font d’energia: el rellotge, el mòbil, els comandaments a distància, les joguines… Les piles i bateries són dispositius que contenen substàncies químiques que reaccionen entre elles i transformen l’energia d’aquesta reacció en electricitat.

La normativa europea i estatal estableix que a partir de l’any 2015 s’ha de recollir un 45% de les piles i acumuladors portàtils que surten al mercat. Actualment a Catalunya només recollim el 34%. Per tant, per complir amb la normativa hem d’incrementar la recollida selectiva de piles de forma significativa. Per aquest motiu, és molt important la participació de tots i cadascun dels centres.

Benvingut a l’univers de l’Apilo, el coet que fa que les piles esgotades arribin al Planeta Reciclatge ja el tenim a l’entrada del nostre institut.

Institut Baix Penedès - Av. Salvador Palau Rabassó, 1 - El Vendrell - CP: 43700 - Telf: 977667082 - Fax: 977667898 - Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - Codi de centre: 43004797