Xarxes Socials

Imatge Aleatòria

1975-1976---Alumnes.jpg

Altres Enllaços

epergam
logo sol horitzontal

Què és l'IOC?

La raó de ser de l'Institut Obert de Catalunya es troba plenament vinculada als objectius del Departament d'Ensenyament

En primer lloc, l'extensió de l'educació, facilitant que pugui arribar al màxim de persones superant les limitacions de l'espai i del temps.

En segon lloc, una educació que ha de posar els interessos, les necessitats i les possibilitats de progrés de les persones en el centre d'un model educatiu flexible i adaptable.

En tercer lloc, una proposta educativa que, en col·laboració amb les altres, impulsa la formació al llarg de la vida.

I, finalment, el treball compartit per presentar una oferta educativa de qualitat i amb voluntat de millora, que vagi incorporant les innovacions en les tecnologies de la informació i de la comunicació amb l'objectiu de donar un millor servei educatiu.

L'IOC Baix Penedès

L’IOC Baix Penedès, ofereix només estudis totalment telemàtics. No hi ha cap horari de consulta presencial amb el professorat.

Per contactar amb la persona responsable de l’IOC a l'Institut Baix Penedès, Cristina Criado Alberich, enviar mail a iocbaixpenedèAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

També podeu venir o trucar al 977667082. 

L’IOC Baix Penedès, d’entre totes les coses que es poden cursar a l’IOC, ofereix només els següents estudis:

  • Batxillerat
  • Accès a cicles de grau superior

Institut Baix Penedès - Av. Salvador Palau Rabassó, 1 - El Vendrell - CP: 43700 - Telf: 977667082 - Fax: 977667898 - Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - Codi de centre: 43004797