Xarxes Socials

Imatge Aleatòria

1980-1981---Dinar-de-professors.jpg

Altres Enllaços

epergam
logo sol horitzontal

Benvolguts,

Ens hem ja ben endinsat en l’any escolar 2017-2018. Per molt que pugui semblar una rutina, cada curs té les seves peculiaritats amb nous professors, nous alumnes, noves famílies i sobretot nous projectes.

Enguany n’iniciem dos que suposaran una millora i un canvi de perspectiva tant per la base com per la teulada de l’etapa d’ensenyament secundari obligatori.

 Encarem el 1r d’ESO amb una nova mirada i coordinació de les matèries i a 4t amb el projecte Endavant que obre camins per a l’obtenció del graduat.

Som conscients que durant aquest curs se’ns presentaran nous reptes no pas exempts de dificultats, sobretot en una època en què es qüestiona contínuament la tasca que estem realitzant a les escoles i instituts.

Nosaltres però, aliens a aquestes no fonamentades crítiques, continuarem treballant, com hem fet sempre, amb una única finalitat, educar, guiar, acompanyar els nostres alumnes perquè esdevinguin uns ciutadans justos i preparats per al dia de demà.

Agnès Cruanyes Zafra

Directora

Institut Baix Penedès - Av. Salvador Palau Rabassó, 1 - El Vendrell - CP: 43700 - Telf: 977667082 - Fax: 977667898 - Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - Codi de centre: 43004797