Xarxes Socials

Imatge Aleatòria

2006-2007---Graduacio.jpg

Altres Enllaços

epergam
logo sol horitzontal

Aprofito aquest espai per donar-vos la benvinguda a la nova i actualitzada pàgina web de l’institut Baix Penedès, desitjant que aquí trobeu d’una manera clara i concisa tota la informació que necessiteu.

L’institut Baix Penedès va néixer ja fa 46 anys.

Varen ser molts els esforços d’aquells que lluitaren perquè es poguessin cursar estudis superiors a la nostra comarca. En aquests anys han canviat moltes coses: edifici, llunyania del nucli urbà, el nom del centre, l’edat dels alumnes. No han canviat però les ganes de treballar i tirar endavant. Estem contents del camí recorregut i del moment actual i contínuament tenim noves idees per cap a on volem arribar.

Per això, des d’aquesta plataforma de projecció donem a conèixer el nostre fet diferencial. Som l’únic centre de la comarca que ofereix la possibilitat d’estudiar tres segones llengües ( francès, alemany i italià) i l’únic que imparteix totes les modalitats de batxillerat (científic tecnològic, social humanístic i artístic de dibuix i arts escèniques). Són altes les estadístiques dels alumnes que es graduen en secundària i notables els resultat obtinguts en les Proves d’Accés a la Universitat.

Així doncs, us animo a entrar, consultar i col·laborar tot aportant suggeriments i comentaris que facin d’aquesta pàgina una eina útil i viva.
Cordialment

Agnès Cruanyes Zafra
Directora
 

Institut Baix Penedès - Av. Salvador Palau Rabassó, 1 - El Vendrell - CP: 43700 - Telf: 977667082 - Fax: 977667898 - Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - Codi de centre: 43004797